Kā iegādāties lētas aviobiļetes? 2019-02-08

Mūsdienās ceļošana ir kļuvusi teju vai par neatņemamu dzīves sastāvdaļu. Ceļošana ir labs veids, kā izrauties no ikdienas rutīnas un aizmirst par stresu darbā, taču, lai ceļotu, ir nepieciešami arī naudas līdzekļi, un ne vienmēr tie visiem ir brīvi pieejami.

Arvien vairāk cilvēku, lai nokļūtu savā ceļojuma galamērķī, izmanto aviokompāniju sniegtos pakalpojumus, kas ir pašsaprotami - tas ir ātrs un ērts pārvietošanās veids, kas pēdējos gados ir kļuvis populārs, it īpaši, ja nepieciešams šķērsot lielus attālumus, taču tam piemīt arī zināmi trūkumi. Ne vienmēr aviobiļetes var iegādāties par tik zemu cenu, kā varbūt gribētos, un ik dienu tās var svārstīties dažādās robežās. Kā nopirkt biļetes pēc iespējas lētāk?

Lētu aviobiļešu meklēšanu un iegādi varētu uzskatīt par sava veida mākslu; varbūt pat pilna laika darbu, jo tas prasa zināmu laiku, pacietību un nervus.

Lūk, daži padomi, kas var noderēt!

  1. Meklējiet aviobiļetes privātās pārlūkošanas (Inkognito) režīmā! Izmantojot Inkognito režīmu, netiek reģistrētas Jūsu darbības, taču, izmantojot pārlūkprogrammas parastā režīmā, tās saglabā visas Jūsu darbības, pateicoties sīkdatnēm (Cookies), un, kā izrādās, aviobiļešu atkārtota meklēšana palielina piedāvāto lidojumu cenas. Vēl labāk būs, ja skatīsiet avio piedāvājumus atkārtoti no citas ierīces, t.i., no citas IP adreses!
  2. Izmantojiet pēdējā brīža lidojuma sniegtās priekšrocības! Salīdzinoši bieži aviokompānijas sniedz iespēju iegādāties pēdējā brīža lidojumus. Tas nozīmē, ka braucienu uz kādu sev vēlamo galamērķi Jūs iegādājaties dažas dienas pirms lidojuma par daudz zemāku cenu, taču arī tam visam ir savs mīnuss - Tu nekad nevari zināt, kad šāds piedāvājums trāpīsies, kā būs ar atvaļinājumu darbā u.tml.
  3. Plānojiet savu braucienu laicīgi! Lidojumi, kuri tiek iegādāti savlaicīgi (pat 6 mēnešus iepriekš), parasti ir smieklīgās cenās, par ko liecina daudzu cilvēku gūtā pieredze.
  4. Izvēlieties lētāko lidojuma datumu! Cenu atšķirības starp dienām var būt būtiskas, piemēram, lidojums otrdienā uz Berlīni var maksāt 30 EUR vienai personai, savukārt trešdienā (dienu vēlāk) - 60 EUR, kas ir pilnīgi normāli. Jāatceras, ka aviobiļetes vienmēr būs dārgākas populārākos datumos, piemēram, Ziemassvētkos, Jaungada vakarā, Lieldienās u.tml.
  5. Veiciet aviokompāniju salīdzinājumu! Aviokompāniju skaits visā pasaulē ir ļoti liels, tāpēc varētu rasties grūtības aviokompāniju meklēšanā un salīdzināšanā, tāpēc ir izveidotas neskaitāmas mājas lapas aviobiļešu cenu salīdzināšanai. Šeit gribētos vilkt paralēles ar kredītu salīdzināšanu - lai atrastu sev piemērotāko aizdevumu, vispirms ir jāsalīdzina dažādas aizdevēju kompānijas savā starpā, un tikai pēc tam jāizvēlas sev atbilstošākais aizdevums.

Ko darīt, ja ir reāli labs lidojuma piedāvājums, bet naudas tā iegādei nepietiek?

Lēti lidojumu piedāvājumi visbiežāk parādās pēkšņi, un mēs nekad nezinām, cik ilgi tie būs pieejami par attiecīgo cenu, tāpēc "jāņem, kamēr dod", taču ko darīt tad, ja tam nepietiek naudas, bet līdz algai vēl pāris nedēļas? Šādā situācijā var lieliski noderēt ātrais kredīts, kas ļauj aizņemties naudu jau šodien, bet atmaksāt pēc pāris nedēļām. Aizņemoties pirmo reizi, vairums aizdevēju piedāvā izsniegt naudu bez procentiem; tas nozīmē - atdod tik, cik aizņēmies! 

Nevajadzētu aizmirst, ka kredītam ir jābūt atbildīgam lēmumam un ir jāizvērtē savas iespējas to atmaksāt norādītajā laikā!

Novēlam Jums skaistus un prieka pilnus lidojumus! Neatstājiet sapņus uz vēlāku laiku! Piepildiet tos jau šodien!