Push paziņojumi - jaunākās atlaides tieši Tev 2018-07-23

Iespējams, ka liela daļa nemaz nezina, kas ir Push paziņojumi un kādu labumu no tiem var iegūt. Push paziņojumi - īsi ziņojumi, kas ir līdzīgi SMS, kuros cilvēks tiek informēts par jaunākām atlaidēm, bonusiem, akcijām un jauniem kredītu piedāvājumiem. Tos var saņemt datorā, planšetdatorā vai mobilajā ierīcē!

Kā pieteikties Push paziņojumu saņemšanai?

  • Ienākot mūsu mājas lapā, Tev atvērsies logs, kurā tiks jautāts, vai vēlies saņemt paziņojumus no mūsu vietnes.
  • Lai piekristu paziņojumu saņemšanai, Tev ir jāuzspiež poga "Atļaut" (Allow,). Ja nevēlies saņemt paziņojumus, spied pogu "Bloķēt" (Block), "Nē, paldies" (No, thanks,), "Ne tagad" (Not now) vai arī "Nekad neatļaut" (Never allow) - pogas teksts ir atkarīgs no tā, kādu pārlūkprogrammu vai ierīci Tu izmanto.

Rādīt paziņojumus

Kā pieteikties Push paziņojumiem, ja pirms tam esi bloķējis Push paziņojumu saņemšanu?

  • Uzpied pogu zem atslēgas, kas atrodas blakus mājas lapas URL adreses ievadjoslai.
  • Piekrīti paziņojumu saņemšanai, nospiežot pogu "Atļaut" (Allow). Iespējams, ka pēc piekrišanas paziņojumu saņemšanai, Tev tiks pieprasīts pārlādēt mājas lapu (Reload).

Push paziņojumi

Cik bieži tiek nosūtīti Push paziņojumi?

Push paziņojumus nosūta aptuveni 1 - 3 reizes mēnesī.  Saņem labākos un izdevīgākos šī brīža kredītu piedāvājumus arī Tu! Dažādas akcijas, bonusi un atlaides, kas var būt ļoti vērtīgi arī Tev! Katram tiek dota iespēja pieteikties šo paziņojumu saņemšanai bez jebkādas maksas!

Push paziņojums

Kā atteikties no Push paziņojumu saņemšanas?

Ikvienam ir tiesības atteikties no Push paziņojumu saņemšanas, un to var izdarīt jebkurā dienā un laikā. Tas ir vienkārši un ātri:

  • Uzpied pogu zem atslēgas, kas atrodas blakus mājas lapas URL adreses ievadjoslai.
  • Noraidi paziņojumu piekrišanu, nospiežot pogu "Bloķēt" (Block).