Blogs

Augusts, septembris – laiks, lai iegādātos auto 2018-07-30

Noteikti daļa no Jums varētu piekrist, ka cilvēki pārsvarā nomaina savus vecos auto pret jaunākiem tieši gada siltajos mēnešos: maijā, jūnijā, jūlijā, augustā, septembrī. Protams, neizpaliek arī tie, kas auto iegādājas ziemā. Varētu rasties jautājums: “Kāpēc?” Ziemā cilvēki izbraukumos dodas retāk, līdz ar to nav vajadzības pēc jauna auto, savukārt gada siltie mēneši ir laiks, kad ļaudis labprāt dodas  izbraucienos ar saviem tuvajiem, un ir lieliski, ja ceļojumā vari doties ar jaunu auto.

Push paziņojumi - jaunākās atlaides tieši Tev 2018-07-23

Iespējams, ka liela daļa nemaz nezina, kas ir Push paziņojumi un kādu labumu no tiem var iegūt. Push paziņojumi - īsi ziņojumi, kas ir līdzīgi SMS, kuros cilvēks tiek informēts par jaunākām atlaidēm, bonusiem, akcijām un jauniem kredītu piedāvājumiem.

Pirkumi interneta veikalos 2018-07-06

Arvien populārāka kļūst iepirkšanās internetā, neizejot no mājām, šādi ietaupot laiku, līdzekļus un enerģiju. Preces ir viegli izvēlēties, ielikt iepirkuma grozā, lai veiktu piegādi uz tuvāko paku saņemšanas vietu, pastu vai mājām. Nekādas drūzmēšanās veikalos, neapmierinātu pircēju un garas rindas…